Amarillo Lahti improvisoi tekniikan pettäessä

Eilen tuli käytyä kaupungilla erinäkösissä vauvantarvikeasioissa ja vatsan alkaessa kurnimaan suuntasimme kohti Amarilloa simppelin ja nopean ruoan toiveissa. Lounasaika oli juuri päättynyt ja ravintola olikin käytännössä täysin tyhjä. Otimme paikan ja hetken päästä varttuneempi naistarjoilija tuli sanomaan, että meidän pitäisi siirtyä väljempään paikkaan kun on nuo hyökkäysvaunut mukana. Vähän siinä kattelin, että jaa. Ravintolassa ei ollut muita asiakkaita ja ei tuo meidän taistelupanssarivaunu taikka pienet matkarattaat edes kulkua tuossa kohti estänyt.

Tarkottaako tää, että vauvat tervetuloa?

Tarkottaako tää, että vauvat tervetuloa?

Kun seurueen naisväki saapui nenän puuteroinnista hetken arvuuteltiin vaihdetaanko paikkaa vai koko ravintolaa kun palvelun taso tuntuu olevan jokseenkin heikkoa. No päädyttiin kuitenkin jäämään, mutta löysimme vielä mukavamman loosin alkuperäisen tilalle. Samalla meillä vaihtui myös tarjoilija – onneksi. Pitkä miestarjoilija oli oikein asiallinen ja ystävällinen ja aloittikin kertomalla keittiön ongelmista – joista ei ensimmäinen naistarjoilija maininnut sanaakaan.

Nukkuva asiakas hyökkäysvaunussaan

Nukkuva asiakas hyökkäysvaunussaan

Keittiössä oli huippuimuri kyykähtänyt, joten kärynpoisto ei onnistunut. Tämä luonnollisestikin johti siihen, että parilaa ei saanut käyttää eikä myöskään rasvakeitintä. Eli Amarillon listalta mm kaikki burgerit ja pihvit olivat pois laskuista ja lisukkeista ainakin ranskalaiset. Hetken suu ammollaan katseltiin toisiamme ja mietittiin mitä me sitten voidaan syödä. Jotkut kana-annokset kuulemma onnistuisi ja hieman soveltaen pari muutakin.

Pinnatuolissa oli pähee kuva

Pinnatuolissa oli pähee kuva

Hetken toisiamme ihmeteltyämme oli lopulta pakko kysyä tarjoilijalta ihan sormella näyttäen mitkä annokset onnistuvat. Itse valitsin Hillbillys chickenin ihan oivana vaihtoehtona, muut ottivat Chicken pocketin ja Fruity saladin kanalla. Nämä kaikki kyllä onnistuivat hiukan muunneltuna. Esimerkiksi vuohenjuusto Chicken pocketissa ”grillattiin” pienellä liekinheittimellä. Kaikki annokset olivat hyviä näinkin!

Hillbilly's Chicken

Hillbilly’s Chicken

Onhan se toki selvää, että grilliravintolassa grilli ja parila ovat tärkeätäkin tärkeämmässä osassa. Toki ravintola olisi voinut sulkea muutamaksi päiväksi ovensa, mutta asiallisella palvelulla ja mielikuvitusta käyttäen voidaan kuitenkin tarjota vatsat täyteen halukkaille ruokailijoille. Omasta puolestani pointsit Amarillolle, että pitävät kuitenkin ravintolan auki pienistä tai suurista ongelmista huolimatta. Ties vaikka joku löytäisi uuden suosikkiannoksensakin tämän johdosta 😉

This entry was posted in Ravintolat, Ruoka, Suomi and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>