Burger King yllätti palvelullaan

Kun Burger King ilmoitti tulevansa Suomeen olin jokseenkin pettynyt ja harmissani. Hyviä hampurilaisia sieltä toki saa ja olen siellä asioinutkin Berliinissä ja Prahassa. Syynä onkin se, että kun olen matkalla ulkomailla niin haluan niitä erilaisia kokemuksia myös ruoassa. Eli esim Baltiassa vältän Hesburgereita viimeiseen asti kun niitä on Suomessakin riittämiin. En myöskään astu Mäkkäriin ellei ole täysin pakko. Päätin nyt kuitenkin käydä testaamassa kun sellainen kaupunkiin on ilmestynyt.

Whopper ja Big King ateriat

Whopper ja Big King ateriat

Monesti ohi ajaessa tuossa Lahden myymälässä on ollut todella paljon jonoa, mutta nyt sattui hyvä hiljainen hetki. Vuoropäällikkö selitti Burger Kingin systeemiä kun taisin näyttää hoomoilaselta valikoimaa ihmetellessä. En nyt muista onko tuo juomien vapaa itsepalvelu kuulunut ulkomailla kuvioihin kun siellä ruokaileminen on tapahtunut yön pimeinä tunteina. Hyvä kuitenkin, että kuuluu. Vaikka usein se 0,4 litran juoma on aivan tarpeeksi niin nyt oli katupölyjen jälkeen pakko ottaa vielä toinenkin muki.

Tilasimme legendaarisen Whopperin ja Big Kingin, aterioina molemmat. Hampurilaiset, etenkin Whopper voittaa helposti Mäkin ja Hesen verrokit niin maullaan kuin rakenteellaan. Ranskalaiset olivat hivenen mauttomat, joten niissä omat pisteet menevät kultakaariravintoloille.

Jälkkärinä kinuski-Sundae

Jälkkärinä kinuski-Sundae

Palvelu oli jotenkin hämmästyttävän hyvää kun normaalisti pikaruokapaikoissa on tottunut palvelun tarkoittavan mahdollisimman nopeata ruoan eteensä saamista jolloin monesti myös sanat jäävät asiakaspalvelijalta väliin. Burger Kingissä kerrottiin niin ravintolasta itsestään, ruokavaihtoehdoista kuin myös osattiin asiakaspalvelijalle tarpeellinen small talk asiakasta lukien. Kiva ylläri oli vielä kun vuoropäällikkö toi pojallemme lelun myöhemmin :)

Jälkkärille jäi sopivasti tilaa, joten kinuski- ja suklaasundaet tuli vedettyä vielä päälle. Kaikenkaikkiaan jäi hyvä maku niin kielen kuin mielen päälle. Jos et ole vielä käynyt niin suosittelen.

This entry was posted in Ravintolat, Ruoka, Suomi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>