Huonosti nukutun ”yön” jälkeen 12 tunnin ajomatka

Aamukahdelta starttasimme auton kohti Rukaa, ensimmäistä kertaa Rukalle ja ensimmäistä kertaa laskettelukeskukseen talvisaikaan. Lähdimme ajoissa yöllä, koska toiveissa oli päästä puoleen väliin vajaa 800km ajosta siten, että lanttu nukkuisi vielä yöuntaan.

Matkaa piisaa...

Matkaa piisaa…

No suunnitelma oli toki hyvä, mutta ensimmäinen aukko paljastui jo reilun parinkymmenen kilometrin jälkeen ja palasimme takaisin hakemaan unohtuneet lapsen ulkoiluvaatteet. Reilun viiden tunnin yöunet teki tepposet, eikä yhtään tilannetta auttanut se fakta että se todellinen uni jäi vain pariin tuntiin.

Kaffemukit Tukholmasta

Kaffemukit Tukholmasta

Itse ajo menikin yllättävän hyvin vuoron perään kahvia ja energiajuomaa juoden. Keli oli sateinen mutta räntää ja lumipyryä tuli onneksi vasta perillä. Loppusaldona matkaan meni aika tarkkaan 12 tuntia tarvittavine vauvan varikkokäynteineen ja perillä odotti odotuksia hienompi mökki. Loppupäivänä ei juuri muuta tarvinnut enää tehdä kuin purkaa auto ja saunoa matkapölyt pois. Mökistä en näköjään tajunnut vielä kuvia valoisalla ottaa joten ne tulevat myöhemmin.

This entry was posted in Suomi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>