Päiväretki Kuusamon Tropiikkiin

Vaikka mökissä on sauna lämmennyt päivittäin niin siltikin sielu tai ruumis kaipasi jotain lisää. Hetki tropiikissa kuulosti hyvältä joten suuntasimme kylpyläkäynnille Kuusamon Tropiikkiin.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Pieni miehemme sai alkuun suihkussa ja lasten altaassa kauheat raivarit kun päiväunet jäivät hieman kesken ja päälle pistettiin uimapuku. Hetken levon jälkeen hymy palasi kasvoille ja pieni vesipeto kuoriutui jostain. Vettä piti pärskyttää ja potkia, kaikki vihreät vesilelut maistettiin ja isossakin altaassa käväistiin. Aikaisempaan Saimaan reissuun nähden vesi kiinnosti selvästi enemmän ja siellä jaksoi puuhata kauemmin.

Tuoreimpana kokemuksena tulee väkisinkin verrattua Kuusamon kylpylää saman firman tuliterään Saimaan kylpylään. Ikä toki näkyy, mutta Kuusamon Tropiikki on niitä harvoja kylpylöitä joissa on satsattu myös siihen tunnelmaan. Palmupuut ja muu sisustus saa hyvät pisteet!

This entry was posted in Kylpylät, Suomi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>