Paulaner Hefe-Weissbier non-alcoholic

Prismassa sattui silmään Paulanerin vehnäoluen alkoholiton versio.  Muut Paulanerin oluet on sen verran hyviä, että oli pakko ottaa tuo testiin ihan mielenkiinnosta. Normaalisti en alkoholittomia oluita ostele, joten senkin puolesta tilaisuus oli oivallinen.

Ensivaikutelma lasiin kaataessa oli kuin oikeassa oluessa kuuluukin, vaahto kokoontuu hienosti pinnalle ja kuohu on kiinteä ja hyvännäköinen. Väri on kauniin sameanruskea, ehkä hieman hunajanvärinen.

Paulanerin alkoholiton vehnäolut

Paulanerin alkoholiton vehnäolut

Tuoksu on selvästi makeampi kuin normaalissa Paulanerin vehnäoluessa, verrokkia ei ollut joten tämä muistinvaraisesti. Maku on miellyttävä, tosin se tuttu raikkaus puuttuu. Suutuntuma on kuitenkin mukavan kirpeä. Pienen pieni tunkkaisuuden tunne maistuu, mutta ei häiritsevästi.

Ei missään nimessä isoveljensä veroinen, mutta alkoholittomaksi olueksi vallan mainio. Voisin kuvitella ostavani toistekin, vaikka se holillinen versio viekin odotetusti ylivoimaisen voiton.

Pahoittelen kuvassa esiintyvää laatuoluen ja Koffin yhteyttä.

This entry was posted in Juoma, Yleinen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>