Kinkkiravintola Peninsula Helsingissä

Piipahdin tänään vuosittain järjestettävillä Veromessuilla Helsingin Katajanokalla Marina Congress Centerissä. Kahdeksan tuntia kun kiertelee salista saliin niin pakostakin jossain vaiheessa alkaa hiukomaan. Paikan pari Scandicin pitämää ”kahvilaa” eivät oikein innostaneet niin tarjonnan kuin varsinkaan hinnoittelun puolesta. Jos peruskahvikupponen maksaa 3 euroa ja simppeli reissari 6 euroa niin jotakin on pahemmin pielessä…

Onneksi bussilla tullessa huomasin vähän ennen messupaikkaa kiinalaisen ravintolan. Kiinalainenhan on aina perusvarma paikka syödä vatsansa täyteen edulliseen hintaan, eikös juu?

Ravintola Peninsula, älä odota liikoja

Ravintola Peninsula, älä odota liikoja

Saavuin ravintola Peninsulaan varttia vaille kaksi ja varmistin vielä, että lounasbuffettiin kerkeää. Kyllä ehtii oli vastaus, joten sellaisen otin. Hinta oli normaalia tasoa 9,20e. Ruokalajeja oli kiinalaisen ravintolan lounasvalikoimaksi vähän, ainakin Lahdessa ruokalajeja on normaalissa kiinalaisen ravintolan lounasbuffetissa vähintään tuplasti.

Lähes lihaton annos

Lähes lihaton annos

No jokatapauksessa lautanen alle ja ruoan kimppuun. Riisi oli melkein lopussa ja ne ruoat mitä oli tarjolla olivat joko pelkkiä kasvislisukkeita tai sellaisia joista oli enää pelkät kasvikset jäljellä. No lisäähän he varmaan tuovat kun lounasaika oli vielä kesken. Jotain yksittäistä lajia tulikin, mutta aika nolo esitys ravintolalta. Santsikierroksella riisikin loppui kokonaan ja pelkät kiinalaistyylisesti valmistetut parsakaalit ei oikein kauheesti napannut. Kuitenkin vielä vartin yli kaksi – siis kun riisikin oli kaiken muun ohella jo loppunut – lounasta mainostettiin vielä sisään tulleille uusille asiakkaille.

Jos olisi ollut paha päivä niin olisin varmaan mennyt vaatimaan rahojani takaisin, vatsa kuitenkin täyttyi noista lisukkeistakin joten jätin tällä kertaa väliin. Kuitenkin omassa pääni sisäisessä listassa tämä ravintola Peninsula pääsi vahvasti ’en suosittele, enkä mene toiste’ -kategoriaan.

This entry was posted in Ravintolat, Ruoka, Suomi and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>