Brothers Strawberry

Muutama kuukausi takaperin oli paikallisen Prisman valikoimiin tullut Brothers siidereistä uutena makuna mansikka. Mansikkasiiderit on vähän sellainen nounou-kohde, mutta koska muut Brothersit ovat olleet näin pääasiassa oluita nautiskelevalle mielenkiintoisen positiivinen kokemus niin pitihän se tämäkin ottaa testiin ennakkoluuloista huolimatta.

Brothers Strawberry siideri

Brothers Strawberry siideri

Lasiin kaataessa siiderin väri on poikkeuksellisen punainen, tulee ensinäkemältä mieleen mansikka-margarita. Tuoksussa on jotain samaa kuin aidossa mummon tekemässä mansikkamehussa. Hieman makeutta, vahvasti mansikkaa ja paljon kesää. Ensipuraisulla maku on kuitenkin hieman pettymys, tuoksu antoi odottaa paljon enemmän kuin mitä kieli lopulta maistoi.

Hetken pettymyksen jälkeen pääsi taas keskittymään. Maku on miellyttävä ja siinä on jonkin verran kirpeää sitrusta. Suutuntuma on mukavan raikas. Mansikan maku voisi olla vahvempi ja aidompi kuten tuoksussa, mutta on kuitenkin olemassa. Ennenkaikkea positiivista oli, että mansikkasiideristä on saatu miellyttävän makuinen versio. Useimmat aiemmin maistamani mansikkasiiderit kun ovat olleet aivan liian ällömakeita.

Jos olet testannut muita Brothers siidereitä niin pidät varmasti myös tästä. Jos taas vältät englantilaisia siidereitä liian kuivina ja erikoisempia makuja liian makeina niin tätä kuten muitakin Brothersin tuotteita kannattaa ehdottomasti kokeilla.

This entry was posted in Juoma and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>