Road Trip se aina mielessä on, mutta hypätään nyt ensin

Se vuoden odotetuin juttu, eli varsinainen kesälomareissu alkaa nyt olemaan aika hyvin paketissa ainakin ajatuksen asteella. Muutama mutka on vielä matkassa, mutta ei mitään sellaista minkä pitäisi estää lomalle lähtö. Sen verran kutkuttava reissu tulossa, että tekis mieli jo pakata auto ja painaa talla pohjaan. Reilu kuukausi pitäisi kuitenkin vielä malttaa.

Prahassa Hotel Purpurissa oli suihkun ja huoneen välillä lasiseinä

Prahassa Hotel Purpurissa oli suihkun ja huoneen välillä lasiseinä

Road Trip eli ehkä matkailun seikkailullisin muoto se olisi taas tarkoitus tehdä. Ja tällä kertaa teemalla pidemmälle kuin koskaan ennen. Aiemmin kirjoitin siitä miten pitkälle autolla kannattaa ajaa ja täytyy kyllä myöntää että nyt mennään sillä rajalla. Rankka reissu on tiedossa, mutta todennäköisesti sitäkin antoisempi.

Puolassa törmättiin autokorjaamolla toiseenkin suomalaiseen autoon, yrittivät kaupata sitä meille

Puolassa törmättiin autokorjaamolla toiseenkin suomalaiseen autoon, yrittivät kaupata sitä meille

Tarkoitus olisi mennä Ruotsin kautta länsi-Eurooppaan, kiertää sieltä kohti itää ja tulla sitä kautta ylös. Muutama pitkä päivämatka tuonne reitille on ajateltu, mutta joko heti reissun alkuun tai sitten kahden yön majapaikan jälkeen. Neljä viikkoa likimain olisi tarkoitus matkaa tehdä ja sillä ajalla saada aika monta uutta maata omaan listaukseen.

Vilnassa markkinoilla perunoiden keittoon tarvittiin vähän järeämpi kattila

Vilnassa markkinoilla perunoiden keittoon tarvittiin vähän järeämpi kattila

Moneen kertaan on tullut mietittyä onko tällaista matkaa edes järkevä miettiä pienen lapsen kanssa. Pieni matkailijamme on reissuun lähtiessä 10 kk ikäinen, joten ilman harmaita hiuksia tuskin kuukauden road tripiltä itse selviää. Toisaalta moni on sanonut, että tuon kokoisen lapsen kanssa on paljon helpompaa kuin vaikka parivuotiaan. Sopivasti kun ajoittaa ajelut niin suurimman osan päivän ajoista menee todennäköisesti päiväunilla ja onhan S kuitenkin jo nyt kokenut reissaaja ja suuren seikkailijan alku.

This entry was posted in Matkasuunnitelmat and tagged , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>