Scanburgerissa Kärkkäisellä

Kärkkäinen on monessa mielessä ihmeellinen kauppa. Se on aivan valtava, mutta silti simppeli ja selkeä toisin kuin vaikkapa Keskisen sekamarketti Tuurissa. Vaikka parkkipaikka olisi tupaten täynnä ei sisällä väkimäärää huomaa kuin vasta kassoilla. Sieltä löytää niin hyvää perustavaraa kuin myös kalliimpia merkkivaatteita. Aina siellä menee paljon aikaa, mutta kumma kyllä verenpaineet pysyy siltikin kohdallaan. Yksi parhaista lisistä on myös se, että kesken kauppareissun pääsee vaikka ihan syömään. Scanburgerin lisäksi siellä on jokin kotiruokaa tarjoava ravintola jonka nimeä en nyt muista.

Kebab salaatilla

Kebab salaatilla

Eli tällä kertaa tuli valittua tuo Scanburger ja sieltä itselle tuttu vakioannos eli kebab salaatilla. Raikas salaatti ja maukasta kebab-lihaa, eikä annosta ole pilattu hukuttamalla se kaikenmaailman majoneesiin ja kastikkeeseen kuten monessa paikassa. Pöytäseura otti kana-aterian, joka oli sekin kuulemma hyvä. Itse en oikein kanapurilaisista liiemmin piittaa vaikka kanasta muuten kovasti tykkään.

Kanahampurilainen

Kanahampurilainen

Erikoispisteet muuten Scanburgerille siitä, että listalla oli myös vauvojen soseita. Monta kertaa tullut mietittyä, että olisi hyvä jos ravintoloilla olisi niitäkin myynnissä joten kiva nähdä jossain ihan toteutettunakin! Lapsenhoitotilatkin saavat Kärkkäisellä kiitosta, kuvaa sieltä ei nyt ole kun ei ollut tarvetta varikkokäynnille.

This entry was posted in Ravintolat, Ruoka, Suomi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>